За мене

Графички и веб дизајнер со повеќе од 25 години работно искуство и како фриленс дизајнер и во адвертајзинг. Со особена љубов и успех во полето на дизајн на идентитет.

Се занимавам и со хералдика и вексилологија, особено активен како хералдички уметник. Автор на грбовите на неколку општини, неколку лични, семејни и корпоративни грбови, како и на веб-страницата zname.mk