Wehrhaftes Österreich

Дизајн — 2019

Лого за Австриската алијанса на организации и здруженија од областа на безбедноста и одбраната која ги опфаќа сите активни и резервни воени, полициски и мировни сили на Република Австрија и брои преку 250.000 членови. Алијансата претставува најголемото лоби на вооружените сили на Австрија и работи на зачувување и зајакнување на одбрамбената готовност на Австрија.