Wasserski Wedau

Дизајн — 2019

Модерно лого за вејкбординг парк и место за настани во состав на градскиот спортско-рекреативен комплекс Ведау покрај Дуjсбург, Германија. Логото во исто време ја претставува буквата „W“ oд името, но и двете езера на кои се наоѓа местото и на кои посетителите спортуваат.