Поздрав од Скопје

Дизајн — 2011

Дизајн на разгледница како коментар на состојбата со загадувањето на воздухот во Скопје во декември 2011 година. Разгледницата доживеа неверојатна популарност и беше пренесена од речиси сите електронски и некои печатени медиуми кај нас, но и од неколку светски медиуми, како британскиот The Guardian, како и од неколку светски еколошки здруженија и ораганизации. Оттогаш, речиси секоја зима останати македонски графички дизајнери ја рециклираат идејата.