Piquette

Дизајн — 2021

Илустрирано лого за увозник на алтернативни и органски вина од Лир, Белгија. Пикет е лесно француско вино кое се добива со додавање на вода на гроздова комина. Логото на илустративен и игрив начин го претставува процесот.