НаТочак #33

Дизајн — 2015

Постер за 33-тата Критична маса на иницијативата НаТочак. Постерот ја отсликува идејата дека е сосема во ред да се вози точак и кога е студено, сѐ додека ја имате вистинската опрема. Постерот беше објавен на порталот Reborn по повод 50-тата Критична маса, како еден од 12-те омилени постери на редакцијата.