НАПРЕД РОЗОВО

Дизајн — 2013

Постер и целокупен брендинг за кампањата за подигање на свеста за ракот на дојка „НАПРЕД РОЗОВО“ на здружението за борба против рак „Борка – за секој нов ден“.