Key Bill

Дизајн — 2017

Луксузно лого и брендинг за професионалец во областа на автомобилските безбедносни системи од Бостон, Масачусетс, САД, специјализиран за спортски и луксузни возила од највисоките класи. Клиентот е член на масонска ложа и дизајнот го наговестува тоа.