Expedition Unknown

Дизајн — 2020

Авантуристичко илустрирано лого за 8-та сезона на популарната емисија „Expedition Unknown“ која се емитува на Discovery Channel и која го следи истражувачот и авантурист Џош Гејтс во неговите истражувања на мистерии и легенди низ целиот свет.