Celebrate Life

Дизајн — 2012

Постер за проектот „Celebrate Life: Секојдневие – Изложба на 13 македонски графички дизајнери“. Постерот беше дел и од изложбата „Современ МКД плакат“ во рамки на 10. Скопје постер фестивал.